Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

20 juni 2024

Met deze reminder brengen wij de zomerveiling van 24 t/m 29 juni nogmaals onder uw aandacht, een veiling met 2500 kavels waaronder veel antiek, kunst, design en een groot aantal verzamelingen. Op de 3 kijkdagen kunt u in alle rust de kavels komen bekijken. In totaal organiseren wij 9 zittingen waarvan wij er 7 vanuit de zaal zullen streamen en 2 die via het Timed Online systeem af zullen lopen. Als u de catalogus wilt bekijken, klik dan HIER

Dear customers,
This newsletter is to inform you about our upcoming "June auction" with 2500 lot numbers. This auction will be held from 24 till 29 June. Please check our website by clicking HERE to see all the items and all the sessions. There will be 7 auctions with Live Streaming and 2 auctions with a Timed Online system which contains gold and silver and small items.

Kijkdagen

vrijdag 21 juni 10.00-16.00 uur
zaterdag 22 juni 10.00-16.00 uur
zondag 23 juni 10.00-16.00 uur
Veilingen

maandag 24 juni 19.00 uur en volgende dagen

Samenstellen van uw favorieten

Op onze vorige nieuwsbrief is goed gereageerd. Er zijn inmiddels meer dan 1000 schriftelijke biedingen geplaatst en hebben wij veel aanvragen over condities ontvangen. Wij kunnen ook het aantal favorieten zien die klanten als favoriet hebben aangemerkt. Uiteraard kunnen wij niet zien wie een kavel als favoriet heeft aangemerkt maar wel hoeveel keer. Van de lijst met favorieten staat kavel 6200 bovenaan waarvan u hierboven een detail ziet. Wist u dat u de lijst met uw favorieten ook gemakkelijk kunt printen om uw bezoek aan de kijkdag nog leuker te maken? Als u ingelogd bent, ga dan naar "mijn catalogus" vervolgens naar "mijn favorieten" en dan ziet u linksboven de knop "catalogus".

Plaatsen van biedingen

Hierboven ziet u een detail van de Rock-Ola Tempo 2 jukebox uit ca. 1960. Deze is ingebrachte en wordt geveild tijdens de veiling van 16 t/m 21 september.

Veel plezier bij het bekijken van de kavels voor de komende veiling, het selecteren van uw favorieten en het plaatsen van uw biedingen.

Hartelijke groet,

Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem